Fargerike Kjøstelsen

Se lenger ned på denne side for vår Facebook levende oppdatert.

Fargerike Kjøstelsen i Fredrikstad har mange års erfaring innen oppussing av eksteriør og interiør på og i alle type bygg – fra den
minste hytte til fabrikklokale.

Vi er totalentrepriser i maler- og tapetmesterarbeider for bygg, anlegg og industri. Flisarbeider, sandsparkling og gulvlegging. Vi leverer anerkjente kvalitetsprodukter innen maling, tapet, lakk, gulvlakk, billakk, industrilakk, parkett, gulvbelegg, interiørvarer og renholdsprodukter.

 

Håndverker

I tillegg til butikken i Fredrikstad har vi dyktige håndverkere som tar malerjobbene for deg, og tapetserer det du måtte ønske på veggen.

Det skal være gøy å møte veggen
Mange har de senere årene tapetsert eller malt en vegg i en annen farge enn resten av rommet. Nå går trenden enda et hakk videre, med store mønstrede tapeter, wallstickers som går fra gulv til tak, eller fototapet laget av et bilde du har tatt selv. Nå skal det rett og slett være gøy å møte veggen! 

Fordyp deg i tapet-sortimentet vårt!
Fargerike har Norges størte utvalg av tapet. Tapet er umåtelig populært blant våre kunder, og det er derfor viktig for oss til enhver tid å ha det beste og bredeste utvalget. Dersom våre butikker ikke har tapetet du ønsker deg inne kan dette bestilles så fremt det kommer fra en av agenturene vi har avtale med.

Fargerike Kjøstelsen
Du har hytta - Vi har fargene!

Utegulv
Sett farge på terrassen, plattingen og hagestuen/vinterhagen. De populære «gress-teppene» er spesielt populære til verandaer og uteplassen på hytta. Vi kutter og tilpasser riktig størrelse for deg. Utgulv- og teppene får du selvfølgelig i alle slags farger. Utegulv har mange anvendelsesmuligheter. Utegulvene vi fører er enkle å legge, slitesterke og tåler store belastninger. Utegulv og teppene du finner hos oss kan ligge ute hele året og tåler sol og regn. Kan enkelt rengjøres med hageslangen!

Riktig verktøy lønner seg
Riktig verktøy og hjelpemidler vil kunne spare deg for mye tid i oppussingsjobben. Fargerike Kjøstelsens dyktige og erfarne medarbeidere gir deg råd og veiledning til hvilke verktøy og redskaper som gjør nytten. Våre rådgivere bistår deg også i jakten på de riktige fargene til fritidsboligens eksteriør og interiør. 


Velkommen skal du være.


Få inspirasjon til alle av boligens rom: