Back to All Events

TILT - DANS, DANS, DANS GJENNOM HUSET - Litteraturhuset i Fredrikstad

Hele Litteraturhuset vil bli tatt i bruk under dansingen.

Hele Litteraturhuset vil bli tatt i bruk under dansingen.

Høstferien

 

Torsdag 1. oktober 2015
Klokken : 14:00 - 16:00

Pris: Gratis
Sal: Hele huset
Arrangør: Panta Rei Danseteater

Hva tror du egentlig dans er? Møt fem skikkelig gode utøvere som tar deg med på en leken tur gjennom hele Litteraturhuset. Danserne byr på akrobatisk utfoldelse og en fascinerende vandreforestilling gjennom ulike dansestiler – og du kan selv være med på å bestemme hva utøverne skal gjøre!

Panta Rei Danseteater er et dansekompani som holder forestillinger av høy kunstnerisk kvalitet. De kule produksjonene deres gjør at dans treffer et enda større publikum på nye måter. Opplegget passer best for barn og ungdom 5-15, men foreldre, besteforeldre og søsken er mer enn velkomne til å være med.