Back to All Events

FREDRIKSTAD STORBAND - EN HYLLEST TIL JAMES BOND - STED: Litteraturhuset i Fredrikstad

  • Litteraturhuset i Fredrikstad 6 Storgata Fredrikstad, Østfold, 1607 Norway (map)

Lørdag 7. november 2015 Klokken : 21:00 - 23:00 Pris: 250 Sal: Egalia
Arrangør: Fredrikstad Storband / Billetter

James Bond-filmene er ikke bare en legendarisk serie i filmhistorien. Tittellåtene fra filmene er en gullrekke i seg selv, og de aller fleste lever sitt eget liv som klassikere. Goldfinger, Live and let die, For your eyes only… Å få skrive eller fremføre en Bond-låt har skyhøy status.

Bli med på en storslagen kavalkade gjennom de mest kjente Bond-slagerne. Med seg på scenen har de vokalistene Julie Dahle Aagård (nominert til Spellemannprisen i 2010 i kategorien «Årets kvinnelige artist») og Fredrikstads egen Pål Johannessen. Det hele under kyndig ledelse av Fredrikstad Storbands musikalske leder Frank Brodahl.