Back to All Events

I Nobels tjeneste / Geir Lundestad - Litteraturhuset i Fredrikstad

  • Litteraturhuset i Fredrikstad 6 Storgata Fredrikstad, Østfold, 1607 Norway (map)

Torsdag 29. oktober 2015 Klokken : 19:00 - 20:00 Pris: 100 Sal: Egalia
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

 GeirLundestad ga ut boken "Fredens      sekretær" i september i år.

 GeirLundestad ga ut boken "Fredens      sekretær" i september i år.

 

 

I 25 år har Geir Lundestad jobbet med verdens mest prestisjetunge pris: Nobels fredspris. Som direktør på Det norske nobelinstituttet har Lundestad vært den norske nobelkomiteens sekretær. Han har vært med på alle diskusjonene, han har møtt alle prisvinnerne, fra Dalai Lama til Barack Obama. Fra en unik posisjon har han observert denne delen av vår samtidshistorie. Geir Lundestad har alltid vært dyktig på å øse av sin store kunnskap om verdenspolitikk - nå kan du få gleden av å høre hans gode formidlingsevne på Litteraturhuset i Fredrikstad - Vel møtt!