Back to All Events

HANNE BOEL – AKUSTISK 2015 - Litteraturhuset i Fredrikstad

  • 6 Storgata Fredrikstad, Østfold, 1607 Norway (map)

Fredag 30. oktober 2015 Klokken : 20:00 - 22:00 Pris: 350 Sal: Egalia
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad   KJØP: Billetter

HANNE BOEL – AKUSTISK 2015 - Litteraturhuset i Fredrikstad

Foto:  Stephen Freiheit

Foto: Stephen Freiheit

Hanne Boel legger ut på en akustisk turne der hun gjenoppliver musikken som gjorde henne berømt. Med låter som Don’t know much about love, Black wolf, Talk it out og (I wanna) make love to you. Boel tolker egne og andres favoritter og fornyer uttrykket med en nærhet og nerve. Soul, blues og jazz, alt det Hanne Boel er laget av, blandes sammen til en unik og intim lytteropplevelse. Hun definerer ikke sjangeren på forhånd, men lar inspirasjonen bestemme sangens uttrykk. En dynamisk tilnærming som gir en ny konsertopplevelse hver kveld.

Hanne Boel har en akustisk trio bestående av seg selv og to gitarister, Jens Runge og Jacob Funch.