Back to All Events

Karius og Baktus - Teaterforestilling - Riksteateret - Blå Grotte i Fredrikstad

KARIUS OG BAKTUS  Av Thorbjørn Egner 

Karius og baktus

Blå Grotte presenterer Karius og Baktus - Riksteatret KJØP BILLETTER

12.11.2015 -   2 FORESTILLINGER    KLOKKA: 16:30    KLOKKA: 18:00

#kariusogbaktus

KARIUS OG BAKTUS  Av Thorbjørn Egner

Gjør deg klar for besøk av to energiske små karer som tar innersvingen på både liten og stor. Riksteatret viser den ”originale” Karius og Baktus - tro mot Thorbjørn Egners historie og garantert godt barneteater. 

Thorbjørn Egners barneklassiker er en del av vår moderne kulturarv, og historien om de to rampete tanntrollene lever i beste velgående.  Fortellingen dukket opp i 1946, til fryd for mange, og til skrekk og advarsel for de som slurvet med tannpussen. Skremselspropaganda eller ei, Karius og Baktus har gjennom 70 år vist at den har livets rett, ikke minst takket være Thorbjørn Egners rike bokillustrasjoner, NRK-hørespill og Ivo Caprinos velkjente dukkefilm. 

"En forestilling hvor alle de yngste får gjenkjennelsen, og vi voksne underholdes" 

VG (terningkast 5)