Back to All Events

Jul i Gamlebyen - 28. november - 24. desember


  • Gamlebyen i Fredrikstad 13 Raadhusgaten Fredrikstad, Østfold, 1632 Norway (map)
Jul i Gamlebyen

Fra julegranen tennes søndag den 29. november på Kongens Torg, kan du oppleve lun og eksotisk julestemning i Gamlebyens herlige kvartaler.


Julemarked, julegateåpning, nissebesøk og tenning av juletreet på torget:

Julehandel i Gamlebyen i Fredrikstad: 28. nov. - 24. des.

Julemarked ved Bastion 5 og Cafe Magneta: lørdag 28.nov kl. 12-18 + søndag 29.nov 12 - 17 og samme tidspunkter for lørdag 5. des og søndag 6. des. 


Gamlebyen i Fredrikstad er en fascinerende by året rundt, i førjulstiden er den helt spesiell koselig og lun – det må oppleves. Det finnes vel knapt et sted på vår klode hvor man finner lignende julestemning som i Gamlebyen i Fredrikstad. Arkitekturen og brostensgatene er som skapt for en herlig førjulstid. Bare 1 times biltur fra Oslo gjør det ekstra fristende å ta all julehandelen her i avslappede og vakre omgivelser.


Føl julestemningen i Gamlebyen der vakre julelys stråler ut på de vakre brosteinsgatene og byens svære juletre står majestetisk på torvet. Du julehandler i nisjebutikker, markedsboder, kunst- og kulturshop i de mange galleriene, og så har du flust av herlige kafeer og restauranter som tar godt vare på deg i vinterkulden. God førjulstid!