Back to All Events

Prosjekt Vinterjakke - Innsamling av vinterklær - St.Croix - Blå Kors - Fredrikstad

  • Prosjekt Vinterjakke 16 Sankt Croix gate Fredrikstad, Østfold, 1607 Norway (map)

Hei!

Du har kanskje noen vinterklær du kan gi bort til noen som trenger det? Det vil glede stort, og bety så uendelig mye for de som mottar plaggene. Lørdag 14. november samler vi inn vinterklær - St.Croix-huset i Fredrikstad mellom 12:00 - 15:00. Alt av vinterklær til alle aldersgrupper tas i mot med stor takk.

Prosjekt Vinterjakke

Prosjekt vinterjakke er en innsamlingsaksjon som arrangeres i samarbeid med Blåkors. Denne høsten er det fjerde året på rad hvor vi sammen samler inn varmt tøy til de som trenger det. Givergleden har vært stor de andre årene og vi ønsker alle hjertelig velkomne til St.Croix lørdag 14. november kl 12:00- 15:00. I år vil bidragene gå til de som trenger det i nærmiljøet og flyktningene som kommer hit til oss. Det er stort behov for VINTERklær; jakker, gensere, boblebukser og sko, både til store og små. Klærne som leveres må være hele og rene! Det vi samler inn på St.Croix vil deretter bli delt ut på varmestua, barnas stasjon, Blåkors, flyktningsmottakene mm. Vi håper å se så mange som mulig og ser frem til en hyggelig dag sammen. Velkommen! Varm hilsen fra Cecilie og Marita