Back to All Events

Mortensgås i Fredrikstad på Motorfabrikken - Mortensmesse med Hvaler Gjestgiveri

  • Hvaler Gjestgiveri 8 Verkstedveien Fredrikstad, Østfold, 1671 Norway (map)

Lørdag 7.november: Mortensgås i Fredrikstad på Motorfabrikken kl.19.00. 

Mortensmesse feires egentlig den 11.november, men vi velger å feire denne dagen på lørdag, dagen er til minne om Martin av Tours som gjemte seg i en gåseflokk for å slippe å bli valgt til biskop, de fant ham og han ble valgt likevel. Etter sin død ble han også skytsengel for god vin, så til ære for ham henter Gjestgiveren opp særlige gode viner fra sin kjeller denne kvelden som serveres til gåsemåltidet som serveres i flere retter. Pris pp. kr.1.600,- for meny og viner.

Bestilling til disse kveldene gjøres på: post@hvalergjestgiver.no eller 69378200