Back to All Events

Fortellinger fra Havets dyp - Familieforestilling - Besøkssenteret, Kornmagasinet 3. etasje, Skjærhalden - Hvaler

Fortellinger fra havets dyp

En interaktiv familieforestilling

På havets bunn er ormen og vokter på en skatt. Den sover nesten aldri, men vokter dag og natt. Hvordan ser det ut på havets bunn, og hvorfor havnet skatten der? Hva kan skjule seg i skattkisten, og hvorfor har ormen så fryktelig vondt i magen sin? Med dukketeater, dans og sang fortelles historiene om kisten som en gang ble laget til kongen av Spania.

Historien utspiller seg på havets bunn, i det spanske kongehuset, på et sjørøverskip, og i en liten seilbåt i bølgene. Scenebildet er enkelt med rekvisitter i papir og glitrende paljettstoffer. Det er mye å oppdage og å hvile øynene sine på, men det er også rom for fantasi. Publikum inviteres med på å se det som ikke er tilstede, og skaper på den måten illusjonen sammen med skuespillerne.

Ekte Hvaler-jenter

De to søstrene i Petronella Produksjoner bor og jobber ut fra Oslo, men de er fra Hvaler. Petronella Produksjoner startet opp november 2012 som et tomanns-teater bestående av søstrene Kjersti og Miriam Morland. 

Forestillingen varer i cirka 30 minutter og passer for barn over 3 år. Etter forestillingen får publikum hilse på dukken Petronella og prøvesvømme fiskene.