Back to All Events

KULTURNATT I FREDRIKSTAD 11. SEPTEMBER 2015

KULTURNATT FREDRIKSTAD FREDAG 11. SEPTEMBER
Fredag 11. september arrangeres Kulturnatt Fredrikstad for første gang. Hva passer vel bedre enn å markere starten med et jubileumskick-off og åpningen av den nyrenoverte Bibliotekets aula? Her serveres et spennende og variert program på byens kanskje mest ærverdige scene. Følg med på denne siden og i Fredriksstad blad for billettinfo. 
I sentrum, på FMV og gamlebyområdet vil publikum få oppleve bredden av byens kulturliv, med blant annet dans, teater, konserter, utendørs filmvisninger, kunst, historiske vandringer - og mye mye mer. Kulturnatt Fredrikstad skal vise frem bredden og det mangefoldet av kulturtilbud og opplevelser som finnes i den fine byen vår, alt innenfor rammene av en høstkveld, der kulturaktørene selv definerer innholdet.

Earlier Event: August 9
AKERØYADAGEN
Later Event: September 16
Berlin - en reise i historie og samtid