Back to All Events

ALEXANDER RYBAK OG DENIS STORHØI: TROLLE OG DEN MAGISKE FELA - Litteraturhuset i Fredrikstad

ALEXANDER RYBAK OG DENIS STORHØI: TROLLE OG DEN MAGISKE FELA - Litteraturhuset i Fredrikstad

Lørdag 26. september 2015
Klokken : 13:00 - 14:00

Pris: 150/100
Sal: Egalia
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Alexander Rybak

Billetter

Alexander Rybak debuterer som barnebokforfatter og tar med seg Trolle og den magiske fela til Litteraturhuset Fredrikstad. Med seg har han Dennis Storhøi og sjarmerende småtroll.

Trolle er ikke som alle andre. Han mangler nemlig hale, og det er noe de andre trollene aldri lar ham glemme. De erter og plager ham dagen lang. En dag finner Trolle en magisk fele som kan kaste om på alt. Men fela fører ikke bare godt med seg, og snart befinner Trolle seg i store vansker. Det er da menneskebarnet Alva dukker opp og viser Trolle kraften i ekte vennskap.

Trolle og den magiske fela er et eventyr om å våge å være annerledes, og om å akseptere det som er annerledes ved andre. Det er en fortelling om et vennskap som overvinner alt – også skogens mørkeste magi!

Trolle og den magiske fela forener Alexander Rybaks musikalitet med hans forkjærlighet for den norske eventyrtradisjonen. Med boken følger en lydbok (tre CDer) med hele historien fortalt av Dennis Storhøi, samt spesiallaget musikk og sang av Alexander Rybak.

På Litteraturhuset Fredrikstad vil Rybak spille og synge, mens Storhøi vil lese utdrag fra boken. Etterpå vil Rybak signere bøker og hilse på publikum.