Back to All Events

Tur til Mærrapanna

Maerrapanna.jpg

Slevik lokalsamfunnsutvalg inviterer til søndagstur til Mærrapanna søndag 04. oktober kl. 11.00 på parkeringen

VI GÅR NED TIL LEKEPLASSEN PÅ MÆRRAPANNA. DET ER VEI HELT FREM, OG VI INVITERER SPESIELT RULLESTOLBRUKERE OG ELDRE MED

RULLATORER. Ring Solveig på mobil 95229819, dersom du som handicappet trenger hjelp. Vi organiserer henting med bil og hjelper deg underveis.

LOKALSAMFUNNSUTVALGET SPANDERER PØLSELUNSJ OG TURGODTERI. TA MED EGEN DRIKKE, SITTEUNDERLAG OG KLE DERE ETTER VÆRET. VI ARRANGERER TAUTREKKEKONKURRANSE OG REBUSLØP, FORUTEN VÅR VANLIGE QUIZ MED SMÅPREMIER. VI ØNSKER ALLE HJERTELIG VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG SØNDAG FORMIDDAG.

LOKALSAMFUNNSUTVALGET SPANDERER PØLSELUNSJ OG TURGODTERI. TA MED EGEN DRIKKE, SITTEUNDERLAG OG KLE DERE ETTER VÆRET. VI ARRANGERER TAUTREKKEKONKURRANSE OG REBUSLØP, FORUTEN VÅR VANLIGE QUIZ MED SMÅPREMIER. VI ØNSKER ALLE HJERTELIG VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG SØNDAG FORMIDDAG.