Back to All Events

Erik Mongeo - Den fantastiske buktaleren fra Norske Talenter gjester Verdensspeilet

Alle har vel fått med seg Erik og hans dukke "venner" på Norske talenter, han kom nesten til topps, og ikke uten grunn!

Dette er topp underholdning, så kom en kald januarkveld og bli underholdt med masse humor av en av norges største talenter i stand up/buktaler sjangeren! Billetter ligger på Fredrikstad kino, uavhentede/ rester av billetter blir solgt i døren samme kveld. CC.200kr.pluss bill.avg., dørene åpner kl.20.00 ! Velkommen


Om Erik Mongeo

Erik MOngeo buktaler

I en alder av bare 20 år har han blitt sett på som en av landest yngste komikere. Erik er buktaler, magiker og komiker, tross sin unge alder kan han over 40 parodier og imitasjoner. Han setter opp show som passer til DITT arragement, uansett alder!

Erik startet sin kariære som 8 åring hvor han fikk et tryllesett av pappa i leikebutikken på Notodden.

Han øvde og øvde og hadde sitt første trylleshow som 12 åring i en barnebursdag.

I 4 år framover var han en ganske aktiv tryllekunstner som hadde show i barnebursdager rundt om kring i nærområdet.

Erik har også i skjul egetlig helt siden han gikk i 4 klasse holdt på med parodier og imitasjoner. Han gikk på barneskolen og imiterte Rolv Wesendlund og Yngve haagensen, noe som virka litt spessigjelt i den alderen.

Nå i dag kan Erik parodiere over 40 kjente og kjære personligheter, både Norske og utenladske. F eks: Jan Teigen, Ole paus, Gerd liv valla, Harald Røndeberg, Dag Otto Lauritsen, Dagfinn Lyngbø, Terje sporsem, og mange mange flere.

Høsten 2009 fant Erik ut at han ville driver på med noe annet enn trylling. Han har alltid likt å få folk til å le, men viste ikke helt hvilken måte han kunne underholde med det på.

Helt til han så en buktaler på youtube. Da var det bare å sette i gang å øve, og allerede Våren 2010 meldte han seg på Norske Talenter på Tv2 og gikk helt til finalen.

Første audition gikk dommer Alexx Rosen helt i fistel for å få se Erik videre. I Semifinalen fikk han flest stemmer av alle og gikk rett til finalen, som dommer Thomas Giertsen mente å være tidenes beste Norske Talenter Finale.

Sommeren samme året turneèrte han sørlandet rundt med se og hør sommerturneè, og gjennomførte 25 show på 2 uker. Dette året viste seg og bli et rekord år for Erik, med over 140 show rundt om kring i hele Norge.

Våren 2011 deltok Erik i en ganske aktiv kampanje som het » 100 kjediser mot pels» der det ble laget en reklamefilm med Erik & Kalle hvor de støttet denne kampanjen. Denne blei sendt på Tv2 flere ganger og fikk mange positive tilbakemeldinger. Erik har deltatt i flere Tv programmer, blandt annet » Norske Talenter, God 

Morgen Norge, 4 stjernes middag, og jobbet med flere av Norges største kjedisser.

Erik har flere dukker på lager som han reiser rundt og underholder med. Både dyreskikkelser og menneske skikkelser. Han lar også dukkene parodiere, så det blir ekstra imponerende.

Våren 2011 fikk han drømmen sin oppfylt med et eget show på selveste Chat Noir. Han gjestet flere Tv programmer pga dette, og det hele ble en stor Suksess.

Han setter opp show både for voksne og barn (for barn blir det mest lagt vekt på tryllingen).

Erik har over 600 show bak seg, og gjennomføerer i dag over 100 show i året.

Vil du ha noe morsomt og annerledes på ditt arrangement? Book Erik Mogeno i dag, å få en magsik og humoristisk opplevelse!