Back to All Events

USA-VALGET 2016 - Litteraturhuset Fredrikstad

USA-VALGET 2016

Tirsdag 18. oktober 2016
Klokken : 19:00 - 20:15

Pris: 100
Sal: Thygesen
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Den 9. november går USA til valg etter en av de mest særegne og bisarre valgkampene noensinne. Outsideren Donald Trump kjemper mot veletablerte Hillary Clinton i et historisk kappløp mot Det hvite hus.Hva står på spill for USA og resten av verden i dette valget? Hvordan kunne en politisk outsider som Donald Trump bli nominert som republikansk kandidat? Er USA klare for historiens første kvinnelige president?

 Til å debattere disse og lignende spørsmål har vi invitert et panel bestående av USA-kjennerne Hilde Restad, Frank Rossavik og Jon Arild Snoen. Debatten vil bli ledet av Roy Freddy Andersen.