Back to All Events

Høstgilder - Høstens kulinariske høydepunkt - Hvaler Gjestgiveri og Motorfabrikken i Fredrikstad


21.-22.oktober og 28.-29.oktober - Høstgilder! 

Dette er og blir våre kulinariske høydepunkter i året! Dette er kveldene hvor vi ikke tar hensyn til noe annet enn de beste råvarene og våre egne høye målsetninger. Interessen for disse kveldene er svært stor, og det er begrenset antall plasser. 

Høstgildene arrangeres i samarbeid med våre utmerkede leverandører, og derfor blir prisen så sympatisk lav som kr.1.600,- pp alt inkludert. Mrk: Disse kveldene har en set meny, hvilket betyr at man bør velge seg en annen kveld om man har føringer når det gjelder innhold, som vi mer enn gjerne tilpasser de enkeltes ønsker resten av året.

OBS! 21.oktober er Høstgildet på Hvaler, 22.-28.- og 29.oktober på Motorfabrikken. Høstgildet 28.oktober er allerede fullbooket.

 

Andre events hos oss i høst:

 

Fredag 23.september kl.19.00 på Motorfabrikken: En Musikalsk Aften med Jannike Kruse! 

Vi har gleden av å ønske en av våre største musikalske artist hjertelig velkommen til å holde intimkonsert på Motorfabrikken. Hun har lovet oss masse fine sanger, litt jazz, litt viser, litt musikaler og mye glede! Og med seg på tangentene har hun sin absolutte favoritt: Morten Reppesgård. Etter konsertene nyter vi et godt måltid sammen i byens kuleste lokaler, pris for konsert, og 4 retter med vinmeny er kun kr.1.500,- pp.

69378200 eller post@hvalergjestgiveri.no for å bestille hyggelige høstkvelder, det være seg her eller der!

 

Fredag 14.oktober kl.19.00 på Hvaler: Sort Gull - Rød Kjærlighet! Hummeraften. 

Igjen er det duket for å feire årets hummerfiske med en fabelaktig meny bestående av hummer i alle varianter, det er kun desserten som ikke har hummer i seg! 5 retter med gode viner kun kr.1.600,- pp. Overnatting i dobbeltrom koster kun kr.450,- pp denne kvelden inkludert frokost.

 

Lørdag 15.oktober kl.19.00 på Motorfabrikken: Sort Gull - Rød Kjærlighet! Hummeraften.

Vi tar med oss de fantastiske sjødyrene til Fredrikstad og serverer deilig 5-retters hummermeny med gode viner til. Samme pris, sammen meny som på Hvaler og ikke minst samme service! Unn dere litt luksus i byen også!

 

Fredag 11.november - Winemakers Dinner med Antonio Fattori på Motorfabrikken! 

Det blir et hyggelig, intressant og smakfullt møte med den karismatiske vinmakeren Antonio Fattori fra Soave, som ligger i Veneto i Italia. Det blir smaking av flere av hans viner; hvite, røde og søte, og med et typisk Hvaler Gjestgiveri-måltid blir dette en festaften i høstmørket!Pris for smaker, mat og viner er kr.1.600,- pp. NB! Begrenset antall plasser!

 

Kunstsøndag 13.november kl.19.00 på Motorfabrikken; Øyets ABC! 

Vi gjentar suksessen med kunstsøndag i år igjen og inviterer til "Øyets ABC" i regi av Grev Wedels Plass Auksjoner og Hans Richard Elgheim. Kunsthistoriker Holger Koefoed kommer og kåserer om å se kunst. Han er en av landets mest erfarne kunsthistorikere og er en glimrende formidler. Han gir en enkel innføring i å betrakte kunst, en slags "hjelp til selvhjelp".

Som eksempel vises utvalgte norske kunstverk av kente mestre, inkludert Edvard Munch, som skal selges hos Grev Wedels Plass Auksjoner i november og desember. Kåseriet varer en time, deretter serveres det en hyggelig 3-retters søndagsmeny i kjent Hvaler Gjestgiveri-stil.

Fjorårets kunstaften om Edvard Munch ble en stor suksessog ble fulltegnet før høsten startet, så vær tidlig ute med påmeldingen. Pris pp. for kåseri og meny er kr.750,- + drikke. NB: Begrentes antall plasser!

 

Firmasamling?

Har dere lyst på en firmasamling før julebordstiden kommer? Hvorfor ikke fylle opp en av temakveldene for dere selv? Dere velger om det blir på Hvaler eller i Fredrikstad.

Spørsmål? Bestilling? Ring eller mail oss gjerne! 69378200 eller post@hvalergjestgiveri.no