Back to All Events

Konsert med Isabella Leroy! - Greenhouse Økomat

Vi gjentar suksessen.... :)
FREDAG 28.oktober blir det konsert på Greenhouse Økomat! Denne gangen med Fredrikstads ISABELLA LEROY

Isabella Leroy ble kjent for et større publikum da hun var med i Idol i 2007. Hun fikk tidlig et favorittstempel for sine sterke fremføringer av egne låter, noe som også bragte henne til finaleplass. Men å fremføre andres sanger var ikke Isabellas greie, så hun spaserte ut av Idol med en 9. plass i bagasjen.

Siden den gang har Isabella lagt Idol bak seg og brukt tiden til å skrive nye sanger og til å finne sitt eget musikalske uttrykk. I spennet mellom favorittartister som Michael Jackson og Susanne Vega har hun funnet sitt eget univers, noe som gjenspeiles både i det rytmiske og det tekstlige utleverende i Isabellas musikk. Men som låtskriver har hun også røtter i rockehistorien, med elementer fra folkloren.

Isabella kan kanskje best beskrives som en omreisende. Hun er født i Tønsberg, oppvokst i Stockholm og hadde sin tidlige ungdom i Fredrikstad, hvor hun raskt ble endel av byens nye musikkmijø. Etter å ha vært elev ved hele 13 ulike skoler i oppveksten, reiste Isabella ut i verden med gitaren som sitt eneste holdepunkt. I Central Park i New York bodde hun en tid under åpen himmel og ble kjent med en uteligger som våket over henne om nettene. Han gav henne navnet "The voice of God". Og kanskje er det nettopp stemmen som gir Isabellas sanger sitt sterke særpreg.

CC: 100 kr

VELKOMMEN!

Earlier Event: October 28
Kari Bremnes band - Blå Grotte
Later Event: October 28
Jam'n Five - Café Magenta