Back to All Events

Foredrag om nobelprisvinner Alice Munro - Fredrikstad bibliotek

Onsdag 9. november inviterer vi til å bli bedre kjent med nobelprisvinner Alice Munros forfatterskap. Da kommer litteraturviter Gerd Hammerstad til Fredrikstad bibliotek for å holde foredraget: “En virtuell verden? På leting etter virkeligheten i Alice Munros forfatterskap”. 

I dette foredraget vil Gerd Hammerstad åpne opp og beskrive Alice Munros eventyrlige verden, og presentere hennes særegne og dypt menneskelige persongalleri. 

Gerd Hammerstad er cand.philol med fagene engelsk, pedagogikk og litteraturvitenskap. I forbindelse med fordypningsemnet «kanadisk kvinnelitteratur», skrev hun hovedoppgaven "Alice Munro: A Make-Believe World?"

Obs! Ny dato på arrangementet er 9. november

Foredraget er gratis.