Back to All Events

AURORA - Konsert - Blå Grotte - 26. februar kl. 20.00

AURORA 

er det Suzanne Vega som møter First Aid Kit?


Aurora er vår nye, store popstjerne. Hun er blant headlinerne på årets ØYA-festival er en opplagt arvtager til artister som Susanne Sundfør og Tori Amos. Låten Running With The Wolves hadde premiere på P3 og BBC Radio, og gikk umiddelbart til topps på iTunes, og fikk over 60.000 lyttinger på Soundcloud det første døgnet! Liveryktet er også formidabelt, og forventningene ble ikke noe lavere etter fjordårets by:Larm, hvor hun fylte Sentrum Scene til randen med seksere hos samtlige anmeldere. Og bare for å nevne det: Kate Perry har over 3,5 millioner følgere på Spotify, men selv følger hun bare én artist: 18 år gamle Aurora fra Os utenfor Bergen. Det etterlengtede debutalbumet kom i september 2015, og før det spilte hun på ni av de største sommerfestivalene i Norge, pluss en rekke av de viktigste europeiske festivalene. Vi er glade for at hun har tid til å holde en konsert i Fredrikstad på Blå Grotte innimellom turnering og albumlansering i USA og Europa!

Sjekk ut videoen "Runaway" her 

Stående, unummerert

U18+ (Fri aldersgrense/alkoholservering for de over 18 år) 

Arrangør: Blå Grotte#auroramusic