Back to All Events

Babar - den lille elefanten - Litteraturhuset i Fredrikstad

Lørdag 6. februar 2016
Klokken : 13:00 - 14:00

Pris: 100/50
Sal: Thygesen
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Bli med på en herlig musikkforestilling om den kjente og kjære elefanten Babar. Etter at han ble skapt av ekteparet De Brunhoff tidlig i 30-årene, har elefanten med den grønne dressen fått stadig flere beundrere og finnes i dag over det meste av verden.

Babar elefanten

En av de tidligste fansene var imidlertid komponisten Francis Poulenc. Han skrev vakker elefantmusikk som framføres av Brio  Trio, som består av Charlotte Richardsen på trompet, Jenny Olsson på horn og Ingebjørg Klovholt på trombone. Velkommen til en leken musikkforestilling med små og store elefantsteg!

Passer best for barn fra tre år og oppover.