Back to All Events

Hagekveld med Anne Havåg Holter - Hovind Hvaler Hagelag

På vår hagekveld i februar er vi så heldige å få besøk av Anne Havåg Holter - Hovind fra http://www.moseplassen.no/. Moseplassen er Norges mest leste hageblogg, og vi i hagelaget liker å dele innlegg derfra. Anne har også egen spalte i Norsk hagetidend, og hun er jevnlig å se på TV2 i God morgen Norge!

Anne kommer til oss og holder foredrag om Dyr i hagen. Du har vel fått med deg at hun også nylig har gitt ut en bok om fugler? Anbefales! Et nydelig verk. Fuglefryd, heter boka. 
Anne skal snakke om Dyr i hagen, eller det hun kaller en levende hage.

hvaler hagelag

Hun vil fokusere primært på fugler, ekorn, og pollinerende insekter, men forteller også litt om de andre nyttige gjestene. Hun viser oss hvorfor en hage med dyr er så bra (både fordi det gir opplevelser til oss, og den direkte nytten hagen og miljøet har av at hagene er levende). Og Anne gir oss tips om hvordan få en mer dyrevennlig hage.

Velkommen på hagekveld 8.februar, kl. 19:00 på Asmaløy bedehus. (Ekstraordinært årsmøte for å behandle regnskap fra kl. 18:00). Ta gjerne med en venn eller nabo. Husk loddpenger.Det serveres kaffe og kaker. På møtet vil også årets Hva skjer deles ut.
Vi gleder oss! Moseplassen - livet i hagen