Back to All Events

Hvaler Sommerfestival 2016: Jonas Fjeld - Hvaler Gjestgiveri

Utsolgte konserter og høye listeplasseringer med albumutgivelsene har talt sitt tydelige språk på hvor stor pris publikum setter på Jonas Fjeld. Den 13. juli gjester han Hvaler Gjestgiveri med band, og stadfester en over 40 år lang karriere som en av landets mest folkekjære artist og låtskriver.

Jonas Fjeld er utvilsomt en av de mest folkekjære og ekte artistene vi har her til lands. Han har hatt stor suksess både som soloartist og med samarbeidspartnere som Chatham County Line, Henning Kvitnes, Ole Paus, Eric Andersen og The Band-legenden Rick Danko.

Det er mange skatter å presentere fra Jonas Fjelds rikholdige låtkiste. Med fokus på norske tekster som blottlegger en personlig og følsom artist, har låter som ”Engler i sneen”, ”Drammen i regn”, og  personlige sanger som ”Konnerud” og ”Sigve”, og kjærlighetserklæringen ”Tordensky”, gjort sitt til at publikum har fått en familiær følelse med den litt sjenerte artisten fra Drammen og bydelen Konnerud.