Back to All Events

KULTURKVELD: Dennis Storhøi og Bjørn Halstensen - Kornmagasinet, Skjærhalden

GRATIS INNGANG!

Salg av lodd, vin, kaffe og mineralvann

Kl. 19:00 - Dørene åpnes kl. 18:00

Utdrag fra show, teater og revy, bundet sammen av musikk.

Foto: Mona Nordøy

Foto: Mona Nordøy

Et varmt og hjertelig møte med en av vår tids største skuespillere. I en herlig blanding av alvor, humor og musikk finner du krysspunktet til Dennis Storhøi. Han har hatt rolle i Hollywoodfilm med Antonio Banderas, han har jobbet tett med alle våre største teaterlegender som Wenche Foss, Toralv Maurstad og Espen Skjønberg.

Han har hatt utallige hovedroller i de største film- og musikalsoppsetninger her til lands. Du ser han i disse dager som direktør i Norsk Hydro i tidenes suksess på NRK i serien ”Kampen om Tungtvannet”. En rolle han fikk prisen som årets mannlige skuespiller på Amanda-utdelingen i 2015. Våren 2015 hadde han også en av hovedrollene i ”Chicago” på Oslo Nye. Peer Gynt på Gålå har også vært hans lekestue i mange år. Han synger og gjør fantastiske imitasjoner. Slik jobber et multitalent.


Sammen med pianist Bjørn Halstensen, inviterer Dennis Storhøi til en herlig seilas med skråblikk på sitt eget liv, omgivelsene rundt oss og mennesker som møtes på veien. Vi kan love både gråt og latter når minneboken brettes ut.

Earlier Event: September 29
Skalldyraften - Restaurant Slippen