Back to All Events

Kulturnatt Fredrikstad 2016 - Fredrikstad

Kulturnatt i Fredrikstad

Publikum vil denne kvelden og natten få oppleve bredden av byens kulturliv, med blant annet dans, teater, konserter, filmvisninger, kunst, historiske vandringer - og mye mye mer. Kulturnatt Fredrikstad skal vise frem bredden og det mangfoldet av kulturtilbud og opplevelser som finnes i den fine byen vår, alt innenfor rammene av en høstkveld, der kulturaktørene selv definerer innholdet.

175429103

Kulturnatt Fredrikstad ble arrangert for første gang i 2015, som del av opptrappingen til byjubileet Fredrikstad 450 år som er i 2017. Kulturnatt Fredrikstad 2015 vant prisen i kategorien «Årets utmerkelse» under Frederikprisen i januar i år. 

178633925
Earlier Event: September 6
Razika på Månen - Gamlebyen Kulturhus
Later Event: September 9
Frederikfesten 2016 - Fredrikstad