Back to All Events

Frederikprisen 2016 - City Scene - Fredrikstad

Lørdag 7. januar samles Fredrikstads kultur- og idrettsliv for å hedre hverandre med priser og underholdning på City Scene. Åtte priser og stipend skal deles ut, i tillegg til at idretten hedrer årets mesterskapsvinnere. Prisene er; Frederikprisen, Fredrikstad Kommunes Idrettsstipend, Fredrikstad Kommunes Kulturstipend, Idrettsprisen, Publikumsprisen, Årets Utmerkelse, Syng med vårs prisen og Kong Frederiks hederspris. Årets konferansier er Tor Andersen.


På scenen kommer blant andre Monica Isakstuen, Klaus Hagerup, Lars Ole Klavestad, Maria Mohn, Åge Steen Nilsen og Terje Formoe. Det blir fokus på Fredrikstad 450 års jubileum og utdrag fra flere forestillinger som kommer i 2017 blant annet Fredrikstadunganes «Tidsmaskinen», «Tivolihagen» som har ny-premiere 1. mai, «Elven og havet» med Hanna von Bergen og nysirkusartist Mathias Ramfelt og «Baumgartners Sitat» av Silje Waters. I tillegg inntar turnere fra jubilanten Nedre Glomma Turn scenen.
 

Sist oppdatert:19.12.2016 - 02:02