Back to All Events

Asamisimasa Norgesturné: Fredrikstad

nyMusikk og Norsk Komponistforening presenterer:

Opplev det prisbelønte samtidsensemblet asamisimasa live når Norsk Komponistforenings 100-årsjubileum markeres med nyMusikk-avdelingsturné i høst. På programmet står komponister som på hver sin måte utforsker hva musikk kan uttrykke i dag. 

PROGRAM
Øyvind Torvund - 10 Plans (2017)
Tine Surel Lange – PRESSURE (2017) Urfremføring
Trond Reinholdtsen - Music as Emotion (2007)
Lene Grenager - Solo fra Cellokonsert (2006), spilles av Tanja Orning

asamisimasa er et særegent ensemble innen fremføring av nyskapende musikk. De har bygget seg et sterkt renommé i Norge og internasjonalt for sine kompromissløse fremføringer av samtidsmusikk og evne til å sette repertoar i nye kontekster. Ensemblet har tidligere samarbeidet med komponister som Helmut Lachenmann, Aldo Clementi og Alvin Lucier. 

Besetning:
Ellen Ugelvik (piano) 
Kristine Tjøgersen (klarinett) 
Tanja Orning (cello) 
Jennifer Torrence (perkusjon) 
Anders Førisdal (gitar)

Mer info: http://bit.ly/2vih88w
Billetter i døra: 200,- / 100,- (medlemmer/Musikkens venner)

Konsertstart: kl. 19:30

Turneen støttes av Norsk Komponistforening og FFUK, og produseres av nyMusikks sentralledd og lokalavdelingene nyMusikk Østfold, nyMusikk Trondheim, nyMusikk Kristiansand, nyMusikk Stavanger og nyMusikk Nordland.