Back to All Events

Local Heroes - NiNi Beach


Fredag 13/10 blir det FEST på NiNi Beach med lokale helter - Alnæs & Hartzon.

Alnæs har reist mye rundt i landet de siste 3 årene, og har spilt for fullsatte klubber både på Hall Toll, Kick og Chateau Neuf som alle rommer over 1000 personer. I tillegg til The Box, Sirkus, og utallige andre norske klubber, har Alnæs stått på LS:Burn Venue, og delt scene med Kungs, Cheating Codes, Martin Jensen og Atrak!
For ikke å nevne Støperiet i TBG med Unge Ferrari og konsert med Oral Bee og Pimp Lotion.

Hartzon består av Dj og produsent Alex Eriksson og har i de siste slipt flere låter. Han har over 300 spillejobber i baklomma på bla de største klubbene og festivalene i Norge, mainstage på Summerburst, VG-lista Topp20 på Rådhusplassen i Oslo med 80 000 tilskuere, samt nyttårsturne i California, USA, der det blant annet ble spilt for 6000 mennesker på Hard Rock Hotel i San Diego. Spilt/varmet opp for Avicii tre ganger, delt scene med artister som David Guetta, Alesso, Axwell, Steve Angello, Hardwell, Alesso, Zedd, Otto Knows, Steve Aoki, W&W, Laidback Luke etc.

https://www.facebook.com/hartzonmusic

Dette blir stemning!
Festen kickes i gang fra kl. 21:00
CC: Gratis // ID: 20 år
Velkommen!