Back to All Events

Zahid Ali! By dato 13. Oktober på OMG. Se nytt arrangement


ZAHID ALI STAND UP SHOW på OMG!!
P.S. Går på scenen kl 22:00, CC 250,-
Billetter her:
http://www.fredrikstadkino.no/incoming/article1330803.ece

Mens de fleste kjente norske komikere reiser land og strand rundt med et ferdigskrevet show går Zahid Ali motsatt vei. Han har ikke manus og han håper at publikum lager liv og røre.

1. september står Zahid Ali på scenen på OMG. Han er kjent fra flere tv-program som Rikets Røst, Jul i Tøyengata og Hellfjord og masse andre TV show. Som Stand Up Komiker regnes han som en av Norges fremste.
Jeg gleder meg, sier han. Han prater på inn- og utpust i et rasende tempo og forteller ivrig at han elsker improvisasjon. Spørsmålet om han har noe tema for showet i juli blir dermed overflødig.
– Jeg kommer for å tulle og fjase. Jeg vil eksperimentere og det er fokus på ferskvare. Det får gjerne være støy blant publikum og kommentarer mottas med takk!

Han legger ikke skjul på at opplegget med ferdigskrevet show som er gjennomtygget av både prøvepublikum, generalprøver og stab ikke er noe for han. Intimt og rått er stikkord for showet og han håper at Fredrikstad folk blir med på moroa.
– Jo mer folk, desto mer bråk, og mer moro, forklarer han. Han oppfordrer de som skal ha vorspiel denne september kvelden til å ta med seg vorspielet til OMG.
– Har du en komiker i magen, så kom gjerne å bevis det. Jeg er ikke redd for å låne bort mikrofonen!

Zahid har de siste årene vært å se i forskjellige tv-programmer og Stand Up Norge kaller han bare ”poteten” siden han kan brukes til absolutt alt – konferansier, underholder, til videosnutter også videre. Men først og fremst trives han best på en stand up-scene.
– De som er publikum på mine show får noe de ikke får andre steder. Her er det fint lite som er planlagt på forhånd, sier han. Med andre ord – den 1 september får vi oppleve en spissformulert, impulsiv og sprø komiker på scenen. Akkurat slik som vi liker Zahid Ali på sitt beste.

CC 250,-// 20 år leg plikt//
Billetter: http://www.fredrikstadkino.no/incoming/article1330803.ec

Earlier Event: October 13
Local Heroes - NiNi Beach
Later Event: October 13
Blue Beat på Café Magenta