Back to All Events

Grand Opening Ocean Club Social Eating and Lounge!


Vi er stolte av å invitere til Grand Opening av Ocean Club - Social Eating and Lounge. Etter lang tids planlegging og 2 ukers oppussing har vi den store gleden av å invitere deg til The Grand Opening. Dette er stedet for det voksne publikum som ønsker seg en hyggelig kveld ute på byen, derav 23 års aldersgrense.
Vi har en helt ny meny med fantastiske delikatesser fra det Italienske kjøkken og holder kjøkkenet åpent helt frem til kl 23.00 i kveld. Utover kvelden kan du nyte vår Lounge i behagelige møbler og bordsevering helt frem til 02.30. Med god musikk som er akkurat passe høy så du kan prate kommer dette til å bli en magisk aften.
Som på alle åpningsfester vil det komme noen overaskelser utover kvelden, så her er det bare å gjøre seg klar for et nytt kapittel for bryggas nyeste konsept.
Ønsker dere å bestille bord ring oss på Tlf 69300033.
Vi gleder oss til å se deg!