Back to All Events

Fermenteringskurs - Greenhouse Økomat

Vet du at eldgamle behandlingemetoder av maten som frementering, melkesyregjæring, bløtlegging, spiring osv optimaliserer næringsopptaket fra maten vår? Ved å behandle maten på den måten vil magen bli hoppende glad, fordøyelsen vil bedres, energinivået vil stige, immunforsvaret vil bedres og du vil generelt føle mer velvære. Levende mat og drikke er beautyfood på sitt beste!

Ernæringsrådgiver Linn fra Sprudlende Sunn kommer på Greenhouse for å lære bort alt du trenger å vite om fermentert mat. Kurset inkluderer fint kurshefte med mange gode oppskrifter og hver deltaker får kokkelere sin egene surkål. I tillegg får man med seg en kombuchascoby og litt surdeigsstarter. Bli med på kurs!

PRIS: 995,- 

PÅMELDING:
Mail til kim@greenhouseokomat.no. Mail tilbake bekrefter reservert plass. Kursavgift settes deretter over til konto nr: 1503.74.36167 for å sikre plassen. Merk betaling med Navn og Levende mat.
BINDENDE PÅMELDING!

Vi har plass til 25 deltakere på kurset så vær tidlig ute for å sikre plass :)

PS: Dørene åpner kl 09, for enkel servering vær ute i god tid før kursstart:)
VELKOMMEN

Les mer utfyllende om kurset på www.sprudlendesunn.no/kurs