Back to All Events

Sosiale medier (et kurs i Start-serien) - IJ Institutt for Journalistikk

På dette kurset lærer du å bruke ulike verktøy og apper som hjelper deg å treffe publikum i sosiale medier. Du lærer også å måle hvem og hvor mange du treffer, og finne ut hvordan du bør henvende deg til leserne. Sosiale medier er også en god arena for research, her kan du søke og finne mange spennende saker. Dette lærer du også på dette kurset. 

PASSER FOR: 

Deg som trenger grunnleggende kunnskap om sosiale medier, og som vil lære å bruke sosiale medier i journalistikken. 

Første samling: 16. – 18. oktober
Webinar: 30. oktober

MERK! Dette kurset tilhører START-serien. Laveste kursavgift gjelder for deg som er medlem i Norsk Journalistlag og jobber i en bedrift som er medlem i Mediebedriftenes Landsforening. Andre kan delta til en høyere kursavgift.

Earlier Event: October 18
Crazy Days Torvbyen
Later Event: October 18
Nyåpning's Uke! - Gla'Saxen Frisør