Back to All Events

Quiz på Holwech!

Holwech fylles med hjernetrim og gode vibes TIRSDAG 17. OKTOBER! Quizmaster Sunniva pakker med seg et knippe finurlige spørsmål som presenteres i deilig atmosfære. Dette er en quiz som alle kan delta på, uansett kompetanse, så ta med deg kone eller kompis eller kollega til en uformell kurios aften. Det blir en god blanding med spørsmål som omhandler alt fra musikk og kultur til media og aktualiteter, i tillegg til både rariteter og svadakunnskap.

Dørene er åpne fra 16.00 og quizen starter 19.00. Forhåndspåmelding av lag er ikke nødvendig, bare ta turen innom i noe rimelig tid før slaget syv så tar vi det derfra. Og best av alt; det er gratis å delta!

Første quiz ut er altså TIRSDAG 17. OKTOBER klokken 19.00! Deretter kjører vi på annenhver tirsdag i tiden fremover, så hold av tirsdager i partallsukene altså.

Så kle på kunnskapen og stig på - her skal det hjerneceller vrenges!