Back to All Events

Mizou på Magenta

Mange fikk gleden av å oppleve Karin Destainville Dammens Piaff-konsert, og nå er hun tilbake med gruppa Mizou. De er en dynamisk gruppe av musikere med Maria Degerfors og Karin Destainville Dammen som har vært den faste kjernen hele veien. Denne gangen har de fått med seg trommeslager Andreas Barth og Trond Romstad fra Nesodden på trekkspill, og det blir ikke siste gangen disse spiller sammen. Vi lover at dette blir hett og vilt og vakkert.

Mizou spiller folkemusikk med sterke følelser fra både sør og øst Europa. Det suser i sigøynermusikk, balkan, kletzmer, sefardisk musikk og kanskje også en tango? Alt spennende de kan plukke med seg på veien blir presentert med saft og fylde. Kjente sanger som se min ild i mørke brenne og Sorte øyne er eksempler. Mizou har også slått an med egenkomponerte franske chanson som setter følelsene i sving med både humor, lidenskap og skjønnhet.

Gruppen er kjent for sitt spenn mellom det vare og rørende og en eksplosiv lidenskap av krutt. De har også et spennende samspill på scenen. De har spilt både for den kulturelle skolesekken, grønn festival, på sykehjem og på scener som Hellviktangen på Nesodden, Cafeteateret og cafe magenta i Fredrikstad.

Bli med på en uforglemmelig aften!

Du kan forhåndskjøpe billetter på ticketco, eller du kan kjøpe billetter på stedet.

Konsertstart kl 20

CC: 150,-