Back to All Events

Yoga med Tove - Viryayoga 2 -FULLBOOKET!

Onsdager 19:30
Varighet: ca 80 min
Yogaform: Viryayoga (dynamisk yoga)
Nivå: 2
Kurs á 7 ganger
Første gang: onsdag 18. oktober 2017
Pris kr 1.225,-

Ordet virya betyr kraft, energi og entusiasme på sanskrit. Viryayoga både gir og er akkurat det. Viryayoga kombinerer det beste fra to verdener. De kunnskapsbaserte og systematiske vestlige perspektiver blandet med den helhetlige og åndelige orientalske. I Viryayoga bryr oss om både leddbånd og de store spørsmålene i livet. Den grunnleggende ideen er å tilby yoga på en metodisk og enkel måte som gjør at vi finner den storhet, styrke og glede i kropp og sinn. 
Love all, serve all ♥

Viryayoga er bygget opp med 10 moduler i et dynamisk yogasystem for å gi kropp og hode en helhetlig praksis. Den ene yogaposisjonen bygger på den andre innenfor hver modul og modulene bygger på hverandre. Vi har alltid et biomekanisk tema for å sørge for en sikker praksis, og med yogafilosofi som en nydelig innpakning, blir dette så mye mer enn bare trening. Avsluttes med deilig avspenning. 

Utstyr: Vi har matter, klosser, bånd og pledd. Det eneste du trenger å gjøre, er å ha på deg noe som er behagelig å bevege seg i.

Påmelding og spørsmål: toveyoga@gmail.com

Bindende påmelding.

Varmt velkommen 🙏💜
Tove

Passer ikke dette kurset for deg? Jeg kjører 4 ulike yogakurs fra uke 42. Sjekk ut min Facebook-side Yoga med Tove🕉

Earlier Event: October 18
Closer - Blå Grotte
Later Event: October 18
Mizou på Magenta