Tilbake til alle arrangementer

Yoga med Tove - Viryayoga 1 / nybegynner - FULLBOOKET!

Torsdager kl 19:30
Varighet: ca 70 min
Yogaform: Viryayoga (dynamisk yoga)
Nivå: 1
Kurs á 7 ganger
Første gang torsdag 19. oktober 2017
Pris: kr 1.155,-

Viryayoga 1 / Nybegynner er kurset for deg som er ny i yoga, for deg som ønsker en god og rolig introduksjon til yoga, og for deg som ønsker et nivå hvor vi bruker ekstra god tid på å komme inn i hver posisjon. Viryayoga er bygget opp med 10 moduler i et dynamisk yogasystem for å gi kropp og hode en helhetlig praksis. Den ene yogaposisjonen bygger på den andre innenfor hver modul og modulene bygger på hverandre. Avsluttes med deilig avspenning.

Ordet virya betyr kraft, energi og entusiasme på sanskrit. Viryayoga både gir og er akkurat det. Viryayoga kombinerer det beste fra to verdener. De kunnskapsbaserte og systematiske vestlige perspektiver blandet med den helhetlige og åndelige orientalske. I Viryayoga bryr oss om både leddbånd og de store spørsmålene i livet. Den grunnleggende ideen er å tilby yoga på en metodisk og enkel måte som gjør at vi finner den storhet, styrke og glede i kropp og sinn. 
Love all, serve all ♥

Utstyr: vi har matter, klosser, bånd og pledd. Det eneste du trenger å gjøre, er å ha på deg noe som er behagelig å bevege seg i.

Påmelding og spørsmål: toveyoga@gmail.com

Bindende påmelding. 

Varmt velkommen 🙏💜
Tove

Passer ikke dette kurset for deg? Jeg kjører 4 ulike yogakurs fra uke 42. Sjekk ut min Facebook-side Yoga med Tove🕉

Tidligere arrangement: 19. oktober
Kundekveld - Park Lane Fredrikstad
Senere arrangement: 19. oktober
Ashtanga Yoga videregående 2 Kurs - TOG Yoga