Back to All Events

Honningsvågrevyen 2017 - Blå Grotte

Dørene åpner kl 18.00 | Revystart kl 19.00| varer til ca 20.30

HONNINGSVÅGREVYEN over FIFTY SNILL OG GREY

Joda vi i revyen er faktisk snill og grei, men etter 20 år med show fra Nordkapp til Lindesnes merkes det på EU kontrollen. Litt rust, litt distingvert «grey» i hår og skjegg. Men, tross alt bra stand etter så mange kilometer.

Det nye showet vårt vil ha noen tilbakeblikk fra våre reiser, men alle tekster er nye. Figurer som Kliff Arne og første elskeren fra Bø følger oss selvfølgelig videre. Vi er jo født og oppvokst i Finnmark, så vårt etniske opphav bærer vi stolt med oss.

Vår jobb er å få folket til å le, men det lurer litt alvor bak all galskapen. Ingen er trygge. Lensmann, prest, bruktbilselger, politiker- you name it- vi følger med. Intensjonen vår er å treffe vårt publikum på hjemmebane, du skal føle at det er DEG det handler om.Vi gleder oss til ny sessong, vi starter på max og peiser på utover.

Vi er over fifty, vi er snill og grey, og vi kommer snart til DEG. HONNINGSVÅGREVYEN