Back to All Events

Litteraturhuset Fredrikstad - Program i dag og de nærmeste uker


PROGRAM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 •  

  AVLYST Dialogseminar- fokus på retten til å skifte religion! - AVLYST !

   

  Retten til å skifte religion er kanskje selve lakmustesten på reel religionsfrihet. En del steder i verden er konvertering til en annen religion forbudt, andre steder er det en truet rettighet.

   

  Fredag 8. desember 2017
  Klokken: 18:00

  Les mer

 •  

  Amnesty Internationale lokale fredsprisutdeling 2017

   

  For 10 gang deler Amnesty Internationals gruppe 35 i Fredrikstad ut fredspris til lokale krefter som bruker tid og engasjement på solidaritetsarbeid og menneskerettigheter hjemme og/eller internasjonalt. Frist for å nominere er 20 november. Send forslag til spoppe@online.no

   

  Søndag 10. desember 2017
  Klokken: 17:00

  Les mer

 •  

  Frank Sinatra 102 år

   

  Tradisjoner er til for å holdes! For tredje år på rad feirer vi Frank Sinatras fødselsdag – i år fyller han 102 år! Det gjøres like stilig som før: Ett smokingkledd og velklingende The Livin Jazz Orchestra under stødig ledelse av Ole-Henrik Mohn Pettersen, og i spissen ser og hører vi sjefs-crooner Alexander Hermansen. Og som vanlig blir det swing-låter pent innbundet i svarte skrøner og viltre krumspring. For, tradisjoner er til for å holdes.

   

  Tirsdag 12. desember 2017
  Klokken: 20:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  UTSOLGT Magnus Grønneberg UTSOLGT

   

  EKSTRAKONSERT FREDAG 15. DESEMBER!!!! Nok en gang setter Magnus Grønneberg et vakkert punktum for årets program på Litteraturhuset Fredrikstad.

   

  Torsdag 14. desember 2017
  Klokken: 20:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  UTSOLGT Magnus Grønneberg EKSTRAKONSERT UTSOLGT

   

  EKSTRAKONSERT! Nok en gang setter Magnus Grønneberg et vakkert punktum for årets program på Litteraturhuset Fredrikstad.

   

  Fredag 15. desember 2017
  Klokken: 20:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Christmas Joy n’ Soul

   

  Opplev ekte amerikansk julestemning med Byron Williams og Sara Hadjian. Vi inviterer dere igjen til en herlig førjulskonsert for 3. året på rad Christmas Joy n’ Soul.

   

  Lørdag 16. desember 2017
  Klokken: 20:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Siri Spillum: «Elefanten i rommet»

   

  Et sylskarpt foredrag om våre vanligste relasjons-utfordringer. «Elefanten i rommet» er et begrep som beskriver at en åpenbar sannhet dysses ned. Den snakkes ikke om. Selv om alle ser den. Elefanten er verken søt eller er noen maskot, og bør hverken komme inn hjemme eller på jobb. Der den er, blir det bare krøll.

   

  Tirsdag 16. januar 2018
  Klokken: 18:00

  Les mer

 •  

  Robert Bjørnstad: Inspirasjon, trangen til å skape

   

  Hva er egentlig inspirasjon? Hvordan kan musikk og humor skape inspirasjon? Et inspirerende foredrag av Robert Bjørnstad, artist, entertainer og foredragsholder. Bjørnstad beskriver dette som et et fargerikt foredrag og en artig kveld med mye bruk av musikk. Målet er å underholde, inspirere og samtidig se de mer uformelle strukturene som i dagliglivet. 

   

  Tirsdag 23. januar 2018
  Klokken: 19:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  deLillos - akustisk på Litteraturhuset Fredrikstad

   

  deLillos går akustisk på Litteraturhuset Fredrikstad. Denne kvelden får du en ”unplugged” hitparade fra et av Norges største rockeband. Et intimt møte med gruppa bak folkefavorittene Smak av honning, Neste sommer, Kokken Tor og Tøff i pysjamas.

   

  Fredag 9. februar 2018
  Klokken: 20:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Bjarne Brøndbo - Bærre Bjarne

   

  Bjarne Brøndbo er en artist med et stort repertoar, noe han får vist til sitt fulle i Bærre Bjarne – et musikalsk stand-up show fylt med sang og verbale krumspring.

   

  Lørdag 10. mars 2018
  Klokken: 20:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Østfold kartlagt     

   

  Å ha gode kart over Østfold har av strategiske årsaker vært viktig i flere hundre år. Helt siden før 1658, da Norge avsto Bohuslän til erkefienden Sverige, har området vært et av landets best kartlagte.

   

  Mandag 9. oktober 2017
  Klokken: 19:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Carl Frode Tiller og Helga Flatland

   

  Begge har de mottatt Tarjei Vesaas’ debutantpris for sine romandebuter, og begge har de ambisiøse og kritikerroste romantrilogier bak seg i forfatterskapet. Carl Frode Tiller og Helga Flatland tilhører toppsjiktet av norske romanforfattere, og kommer til oss for en samtale om litteratur, natur, eksistens død og kjærlighet.

   

  Tirsdag 10. oktober 2017
  Klokken: 19:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  AVLYST - Morgenmøte

   

  Fredrikstad næringsforening tar opp samfunnsaktuelle tema. Her møtes bedriftsledere, nøkkelpersoner i bedrifter og de som er opptatt av by- og næringsutvikling.

   

  Onsdag 11. oktober 2017
  Klokken: 08:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Nesten et menneske - apen Julius

   

  Sjimpansen Julius – norsk a-kjendis på åtti- og nittitallet – har fått sin egen biografi. Kampen om status og makt, kjærlighet, sex, ensomhet, sorg og død er ingredienser i Julius’ liv. Akkurat som hos oss mennesker. 

   

  Onsdag 11. oktober 2017
  Klokken: 19:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Aldri mer Christoffer

   

  Mange barn får ikke den omsorgen de skal ha. Du finner dem i barnehagen, på skolen og i nabolaget. Bare på to måneder før jul ble 120 saker med familievold eller vold mot barn fra omsorgspersoner behandlet av norske domstoler. Christoffer Gjerstad Kihle er et av barna som ikke fikk den omsorgen han skulle ha.

   

  Torsdag 12. oktober 2017
  Klokken: 19:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Tor Åge Bringsværd: Et eventyrlige forfatterskap feirer 50 år      

   

  Tor Åge Bringsværds fantastiske forfatterkarriere startet for femti år siden. Fra nyskapende Ruffen, til det 13 binds store verket Vår gamle gudelære, via historiene om bestevennene Karsten og Petra til elleville eventyr og myter, sci-fi og fabelprosa, essaysamlinger og romaner for voksne.

   

  Torsdag 12. oktober 2017
  Klokken: 19:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Brillebjørn

   

  Kjenner du Brillebjørn fra NRK Super? Kom og møt ham på ordentlig da vel, så får du høre om da Brillebjørn selv var en liten bjørn.

   

  Lørdag 14. oktober 2017
  Klokken: 13:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Film med ord: Elling

   

  Elling har vært to år på Brøynes behandlingshjem, men nå skal han tilbake til samfunnet. Sammen med Kjell-Bjarne, romkameraten fra institusjonen, flytter han inn i en kommunal trygdeleilighet på Majorstua. Det blir mange prøvelser for de to vennene når de nå skal klare seg på egenhånd.

   

  Mandag 16. oktober 2017
  Klokken: 19:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Forbrytelse og straff           

   

  Der det fins mennesker, fins det laster. Og ikke minst forbrytelser. Hva slags rettstilstand og hvilke forbrytelser har preget Fredrikstad-samfunnet fra starten av og frem til i dag? Og hvordan er forbryterne blitt dømt og straffet?

   

  Mandag 16. oktober 2017
  Klokken: 19:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Moddi - Forbudte sanger

   

  I 2016 ga Moddi ut det internasjonalt kritikerroste albumet Unsongs – en samling av 12 forbudte sanger fra hele verden. For Moddi ble arbeidet med sangene også uforglemmelige møter med sterke skjebner og sensurens sjokkerende lange armer. 

   

  Tirsdag 17. oktober 2017
  Klokken: 19:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Angela Merkels Tyskland

   

  I en verden i rask forandring seiler Tyskland opp som Europas tyngdepunkt, og fysikeren og Angela Merkel har inntatt posisjonen som Europas suverent mektigste statsleder. Hvordan vil Tysklands lederskap påvirke Europa, og hvilken betydning har landets unike og dramatiske historie?

   

  Onsdag 18. oktober 2017
  Klokken: 19:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Mangfold i frivilligheten i Østfold og hvordan vi kan inkludere flere.

   

  Hvert år inviterer Frivillighet Norge frivillige til konferansen Møteplass. Her møtes ledere og ressurspersoner fra minoritetsorganisasjoner og tradisjonelle norske organisasjoner for å bygge nettverk og få kunnskap og inspirasjon.

   

  Torsdag 19. oktober 2017
  Klokken: 16:00

  Les mer

 •  

  Bokstavene i historien

   

  Vi omgir oss med bokstaver hele tiden. Det første barn skal lære på skolen, er bokstavene – grunnlaget for all annen læring. Men ikke mange kjenner bokstavenes historie eller bakgrunnen for deres utvikling. Hvorfor ser bokstavene våre ut som de gjør? Hva er egentlig bokstavenes opphav? Og hvorfor var det de latinske, og ikke de greske bokstavene som vant?

   

  Torsdag 19. oktober 2017
  Klokken: 19:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  En annen side av Bob Dylan    

   

  Få artister har hatt større innflytelse på rockehistorien enn Nobelprisvinner i litteratur, Bob Dylan. Med tilhørere i alle aldre har Dylans tekster blitt tolket av utallige artister på utallige måter. Visesanger, protestsanger, rockepoet, nyfrelst, bluesnostalgi og crooner. Det er umulig å sette Dylan i bås.

   

  Fredag 20. oktober 2017
  Klokken: 20:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Sakprosadagen: Noe for en hver sak

   

  Ole Torp snakker med Klaus Hagerup og Olav Aaraas om hvilke tekster som rører dem. Ottar Brox og Einar Lie diskuterer sakprosaverket Hva skjer i Nord-Norge 50 år etter utgivelsen. Hjernen er stjernen med Kaja Nordengen. Bernhard Mohr bokdebuterer med Hvorfor russerne stemmer på Putin og forklarer Putins makt, mens Lene Wold og Wenche Fuglehaug snakker om æresdrap og vold mot kvinner. Velkommen til sakprosadag 2017!

   

  Lørdag 21. oktober 2017
  Klokken: 13:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Norsk forsvar – en tannløs tiger?

   

  For generalløytnant Robert Mood er ikke forsvar først og fremst fly, fartøy og våpen, men mennesker og deres kompetanse. Han betegner dagens forsvar som en papirtiger uten kampkraft og ser et sviktende lederskap som øker utryggheten i befolkningen. Er nedbyggingen av forsvaret farlig for Norge?

   

  Mandag 23. oktober 2017
  Klokken: 19:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Gründer, motivator og foredragsholder

   

  Henning Aarekol er selvutnevnt ekspert i oppturer og nedturer og får det til å trekke i smilebåndet hos mange når han forteller om noen av sine erfaringer som festivalsjef, pubeier og ambulansesjåfør. Henning er utdannet sykepleier og relasjonsterapeut, og med en god dose livserfaring presenterer han troverdig og fargerikt hverdagshistorier med glimt i øyet.

   

  Tirsdag 24. oktober 2017
  Klokken: 19:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Rettsaken mot Eirik Jensen

   

  Eirik Jensen er i Oslo tingrett dømt til 21 års fengsel for medvirking til innførsel av narkotika, grov korrupsjon og brudd på våpenloven. Gjermund Cappelen er dømt til 15 års fengsel. Begge tar på betenktningstid på hvorvidt de vil anke eller godta dommen. Saken mot Eirik Jensen er Norges største politiskandale. Enten handler det om politikorrupsjon, eller så er det en enorm etterforskningsskandale.

   

  Tirsdag 24. oktober 2017
  Klokken: 19:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Animert på Litteraturhuset #2

   

  Østfold største filmfestival og Nordens eldste animasjonsfestival gir smakebiter av fra årets program som går av stabelen fra 9. til 12. November. Fredrikstad Animation Festival setter sammen tre ganger i høst et program med spennende animerte kortfilmer som du ikke ser andre steder. Fullt program blir presentert på nett senere.

   

  Onsdag 25. oktober 2017
  Klokken: 18:00

  Les mer

 •  

  En mors kamp        

   

  OBS: FÅ BILLETTER IGJEN. I mai 2009 blir en kongolesisk sjåfør funnet skutt og drept øst i Kongo. Joshua French og Tjostov Moland blir pågrepet og deretter dømt til døden for drapet, noe som i Kongo er ensbetydende med livsvarig fengsel. Tjostolv Moland tok livet sitt i 2013, og det skulle gå enda fire år før Joshua French ble løslatt og kom tilbake til Norge.

   

  Torsdag 26. oktober 2017
  Klokken: 19:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  På jakt etter Martin Luthers liv og lære  

   

  I 2017 er det 500 år siden Martin Luther skrev sine 95 teser og dermed utløste reformasjonen. Uredd og steil trosset Luther både keiser og pave på en måte som har satt dype spor etter seg i europeisk historie. Atle Næss forsøker å beskrive både mennesket og reformatoren. Han gir også et bilde av det maktspillet mellom ulike verdslige og kirkelige krefter som preget Luthers samtid og som hadde stor innflytelse på reformasjonens forløp.

   

  Lørdag 28. oktober 2017
  Klokken: 15:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Språkmangfold blant barn og unge

   

  En ny undersøkelse fra Høgskolen i Østfold viste at samtlige av de om lag 150 elevene fra 2. til 7 trinn som var med i undersøkelsen, forholder seg til og bruker mer enn ett språk i løpet av en dag. Undersøkelse ble utført ved en barneskole i Fredrikstad.

   

  Mandag 30. oktober 2017
  Klokken: 19:00

  Les mer

 •  

  Hvorfor skrive romaner, og hvordan: En kveld med Jan Kjærstad

   

  Gjennom flere tiår har Jan Kjærstad vært blant Norges mest nyskapende og særegne forfattere. Med sine romaner og essays har han gang på gang satt litteraturen i kontakt med kulturen og samtiden på overraskende måter: Fra tidlige romaner som Homo Falsus og Rand, via den mye leste og omtalte trilogien om Jonas Wergeland til nyere litterære knallperler som Tegn til kjærlighet, Normans område og Slekters gang. Og få formidler sine ambisjoner for romankunsten med slik entusiasme som Jan Kjærstad.

   

  Tirsdag 31. oktober 2017
  Klokken: 19:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Det meningsfulle livet

   

  Hvordan er det å leve med et funksjonshemmet barn? Signe Lippestad er jordmor, gift med advokat Geir Lippestadog sammen har de fått 8 barn. Rebekka døde i 20143, bare 17 år gammel grunnet en muskelsykdom. Sammen har de opplevd store utfordringer.

   

  Onsdag 1. november 2017
  Klokken: 19:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Thomas Dybdahl

   

  Trekk inn fra høstmørket til melankolske, vakre toner. Thomas Dybdahl er ute med sitt 7. soloalbum med sanger om å innse at man ikke kjenner seg selv så godt som man trodde, sanger om oppvekst, familie og sanger om de øyeblikkene man i etterkant kan tydelig se var viktige for alt som kom etterpå. Fra den melankolske oktobertrilogien, via soulflørting på Sciencetil det kritikerroste Kåre Vestrheim-produserte albumet The Great Plainshar Dybdahl en variert katalog å plukke fra.

   

  Fredag 3. november 2017
  Klokken: 20:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Gitaren i tangoens tid

   

  Tangoens energi og uforglemmelig rytmikk er rammen rundt konserten. Det blir, sjanger kryssing, improvisasjon, myke gitartoner, argentinske stemninger samt tradisjonell og ny tango bakt inn i gitartrio formatet. 

   

  Lørdag 4. november 2017
  Klokken: 18:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Fredrikstadkonferansen 2017: Lønnsomt!

   

  Hva er lønnsomt i 2017? Forretningsmodeller utfordres, ny teknologi introduseres på løpende bånd og vaner må endres – dét gir også nye muligheter.

  På Fredrikstadkonferansen 2017 vil foredragsholderne gi råd om lønnsomhet, det skal handle om digitalisering, bærekraft og investeringer. Avkastningen vi alle er ute etter – den må vi gripe.

   

  Onsdag 8. november 2017
  Klokken: 08:30

  Les mer

 •  

  Skriv enkelt og smart - ti tips for et bedre språk

   

  Skrivekurs på Litteraturhuset Fredrikstad for deg som skriver i jobben, eller privat, og vil få språket til å flyte. 

   

  Onsdag 15. november 2017
  Klokken: 09:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Joddski: Full sirkel - bokprek og konsert

   

  Bokprek og konsert med Jørgen «Joddski» Nordeng. Joddski debuterer som forfatter med boka Full Sirkel.  En av Norges største og mest betydningsfulle hiphopartister har reist på kryss og tvers av USA og møtt de store legendene som ruver i hiphopens historie. Møt han i bokprek med Skranglebein etterfulgt av Joddski-konsert. 

   

  Fredag 17. november 2017
  Klokken: 20:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  De tre store: Wassmo, Enger og Linde

   

  Det handler om familie, om å høre til, og om å miste kontrollen over sitt eget liv. Om skyld, soning og tilgivelse. Om lengsel, galskap og sjalusi. Herbjørg Wassmo er aktuell med den kritikerroste Den som ser, en fortsettelse på den sterke historien om Dina Grønelv. I Pust for meg av Cecilie Enger møter vi tre generasjoner kvinner, mens i Heidi Lindes Talte dager handler det om hvor skjøre relasjonene til de rundt oss kan være.

   

  Onsdag 22. november 2017
  Klokken: 19:00

  Les mer

  Billetter

 •  

  Christmas Joy n’ Soul

   

  Opplev ekte amerikansk julestemning med Byron Williams og Sara Hadjian. Vi inviterer dere igjen til en herlig førjulskonsert for 3. året på rad Christmas Joy n’ Soul.

   

  Lørdag 16. desember 2017
  Klokken: 20:00

  Les mer

  Billetter

Kommende arrangementer

Del arrangementer

DES.12

Frank Sinatra 102 år

ti. 20:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset

Fredrikstad, Østfold

Skaff billetter

Interessert

DES.14

Utsolgt: Magnus Grønneberg

Turnéarrangement · to. 20:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

Skaff billetter

Interessert

DES.15

Utsolgt Magnus Grønneberg *Ekstrakonsert* Utsolgt

Turnéarrangement · fr. 20:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

Skaff billetter

Interessert

DES.16

Christmas Joy n' Soul

lø. 20:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

Skaff billetter

Interessert

JAN.16

Siri Spillum - Elefanten i rommet

ti. 18:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset i Fredrikstad

Fredrikstad, Østfold

Skaff billetter

Interessert

JAN.23

Robert Bjørnstad: Inspirasjon, trangen til å skape

ti. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

Skaff billetter

Interessert

FEB.9

DeLillos - akustisk på Litteraturhuset Fredrikstad

fr. 20:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

Skaff billetter

Interessert

MARS10

Bjarne Brøndbo på Litteraturhuset Fredrikstad

lø. 20:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset i Fredrikstad

Fredrikstad, Østfold

Skaff billetter

Interessert

Tidligere arrangementer

DES.6

Fredrikstad i år 2117

on. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

DES.4

Om 20 års arbeid i fredens tjeneste

ma. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

DES.2

Natta Fredrikstad

lø. 13:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

NOV.30

Kritikk, takk

to. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

NOV.30

Kritikk, takk

to. 19:00 · 90 gjester

Fredrikstad bibliotek

Fredrikstad, Østfold

NOV.28

Fredrikstads befolkning

ti. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

NOV.27

Folkemøte om FFK - Hva nå, FFK?

ma. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

NOV.27

Hva skjer når vi googler helsen vår?

ma. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

NOV.22

De tre store: Wassmo, Enger og Linde

on. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset i Fredrikstad

Fredrikstad, Østfold

NOV.22

Han lovet meg aldri gull, bare grønne skoger

on. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

NOV.21

Skriv enkelt og smart - ti tips for et bedre språk (EKSTRA)

ti. 9:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

NOV.20

Groth og Torp: Hva nå Storbritannia?

ma. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

NOV.17

Jørgen "Joddski" Nordeng // Bokslippturné // Fredrikstad

fr. 20:00 · 353 gjester

Litteraturhuset i Fredrikstad

Fredrikstad, Østfold

NOV.17

Jørgen "Joddski" Nordeng // Bokslippturné // Fredrikstad

fr. 20:00 · Arrangeres av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset i Fredrikstad

Fredrikstad, Østfold

NOV.16

Det sårbare mennesket

to. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

NOV.15

Jan Guillou

on. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

NOV.15

Møt Jan Guillou i Fredrikstad

on. 19:00 · 35 gjester

Litteraturhuset i Fredrikstad

Fredrikstad, Østfold

NOV.15

Skriv enkelt og smart - ti tips for et bedre språk

on. 9:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

NOV.14

Roy Jacobsen og Tove Nilsen

ti. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

NOV.13

Du er sterkere enn du tror

ma. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

NOV.11

Fredrikstad Animation Festival

lø. 16:45 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

NOV.11

Fra Gamlebyen til Fredrikstad - boklansering

lø. 13:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

NOV.10

Fredrikstad Animation Festival

fr. 18:30 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

NOV.9

Fredrikstad Animation Festival

to. 21:30 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

NOV.9

Fredrikstad Animation Festival 2017

9. november–12. november · 414 gjester

Fredrikstad Animation Festival

Fredrikstad, Østfold

NOV.8

Salonghistorier i Fredrikstad

8. november · 1 tidspunkt · 663 gjester

NRK Kultur

Oslo

NOV.7

Erik Bye: biograf Asbjørn Bakke og Toppen Bech forteller

ti. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

NOV.6

Morten Jentoft: Ti dager som rystet verden

ma. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

NOV.3

Thomas Dybdahl på Litteraturhuset Fredrikstad

fr. 20:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

NOV.2

Drapene i Baneheia

to. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

NOV.1

Det meningsfulle livet

on. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

OKT.31

En kveld med Jan Kjærstad

ti. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Thygesen, Litteraturhuset Fredrikstad

OKT.30

Språkmangfold blant barn og unge

ma. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

OKT.30

IN SITU Focus 2017: Alexandros Mistriotis (GR)

ma. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

OKT.28

På jakt etter Martin Luthers liv og lære

lø. 15:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

OKT.26

En mors kamp

to. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

OKT.25

Animert på Litteraturhuset 2: Programslipp FAF 2017

on. 18:00 · 89 gjester

Litteraturhuset i Fredrikstad

Fredrikstad, Østfold

OKT.25

Animert på Litteraturhuset #2

on. 18:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

OKT.24

Gründer, motivator og foredragsholde

ti. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

OKT.24

Rettsaken mot Eirik Jensen

ti. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

OKT.21

Noe for enhver sak: sakprosadagen

lø. 13:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Thygesen

OKT.20

En annen side av Bob Dylan

fr. 20:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

OKT.19

Bokstavene i historien

to. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

OKT.17

Moddi - Forbudte sanger

ti. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

OKT.16

Forbrytelse og straff I Fredrikstad gjennom 450 år

ma. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

OKT.16

Film med ord: Elling

ma. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

OKT.14

Brillebjørn

lø. 13:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

OKT.12

Aldri mer Christoffer

to. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

OKT.12

Dessverre avlyst på grunn av sykdom: Tor Åge Bringsværd

to. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

OKT.11

Dessverre avlyst: Nesten et menneske - apen Julius

on. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

OKT.10

Carl Frode Tiller og Helga Flatland

ti. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

OKT.9

Østfold kartlagt

ma. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

SEP.30

Jenta som ville redde bøkene

lø. 13:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

SEP.29

Cecilia Samartin

fr. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

SEP.28

Folkemøte om varsling

to. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

SEP.27

Avlyst: Novellekveld: Kort, men fattet

on. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

SEP.26

Solhjells uro

ti. 19:00 · av Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad

OmOpprett annonseOpprett sideUtviklereJobberPersonvernInformasjonskapslerAnnonsevalgBetingelserHjelpInnstillinger

Aktivitetslogg

Facebook © 2017

 

NOV.30.

Kritikk, takk

to. 19:00 · Fredrikstad bibliotek

Arrangeres av Litteraturhuset Fredrikstad

Trykk for å få tilgang til innholdet i dialogboksen