Back to All Events

Promille - Speilet

Dørene åpner kl 17.00| Start kl 18.00| Varighet ca 90 min

En voksen kvinne møter seg selv gjennom en promillereise fra 0 til 4,0. På scenen står Tiril Pharo med glasset i hånda, full av forventing til kveldens fest. Eller eksperiment om man vil.

Til levende cellospill fra medaktør Isak Anderssen blir publikum med på en heidundrande fyllekule, der kvinnen går gjennnom alle stadier av beruselse. Det lekes med dialekter og ulike stereotyper vi alle kan kjenne igjen parodieres. Hun tar fylla på kornet og går inn i både det sørgelige og det festelige. Hun er seg selv og samtidig alle andre.

Isak Anderssens komposisjoner og sjangerlek med gamle drikkeviser og ulike stilarter gjør eksperimentet både poetisk og tøysete. Bli med på fest med Herr og fru Ola Nordmann og deres særegne drikkekultur. Skål!

Promille er produsert av Scenekunst Østfold i 2016.

Arrangør: Blå Grotte