Back to All Events

Kind of Blue - Lille mat- og vinhus

Jazz og blues med «Kind Of Blue»

Lørdag 04. Februar kan dere nyte en kveld med melodiøs jazz, evergreens og blues sammen med bandet “Kind Of Blue”. Musikken passer perfekt sammen med litt god drikke eller en matbit, og Lille mat- og vinhus` intime lokaler er en flott ramme. I en slik setting opplever vi ofte et meget lydhørt publikum, og det blir litt mer rom for å si litt om låtene vi spiller osv. En og annen god historie blir det nok også plass til. Hjertelig velkommen!

 

Bandet består av: Eirik Larsen: kontrabass, Ronny Andreassen: trommer, Øystein Lindberg: piano og Jon Petter Hansen: vokal, munnspill og gitar.

Earlier Event: February 4
UKM Fredrikstad 2017 - St.Croix-huset
Later Event: February 4
Kind of Blue - Lilles 2.etasje