Back to All Events

The Dogs på Gamlebyen Kulturhus - Gamlebyen Kulturhus

The Dogs har markert seg som et av de mest hardtarbeidende bandene i Norge de siste årene, med et utall utgivelser og livejobber. 2016 var intet unntak. Fire singler, et studioalbum, et livealbum og fulle hus over det ganske land. I tillegg rakk de å varme opp for Bruce Springsteen i Frognerparken foran 37.000 publikummere og legge ut på en lengre turne i Europe med Kvelertak. 

Ingen grunn til å hvile på laurbærene av den grunn.
2017 sparkes i gang (som fjoråret og årene før det) med et splitter nytt album; «Death By Drowning», og dertil påfølgende turnering. Viktigst av alt; 4. Februar tar de turen til oss på Gamlebyen Kulturhus! 

Som frontmann Kristopher Schau sier det:
«Vi har jo en Fredrikstadmann i bandet, Christian Spro, så klart denna er viktig. Plutselig står hele Sproklanen der, på første rad, for å se hva det er guttungen har holdt på med de siste 5 åra, hvorfor han aldri er med på slektstreffa og så videre. Nei, her er det bare å brette opp ermene og spille som om kloden skal gå under i morgen. Det er for så vidt det vi gjør hver gang, men 4 februar handler om å gjøre Fredrikstad stolt. Spro, Norges beste stemme, kommer hjem! Da skal det faen meg være 100%.»

Earlier Event: February 4
Kind of Blue - Lilles 2.etasje
Later Event: February 4
The Dogs på Gamlebyen Kulturhus