Back to All Events

Gongen, Kroppen og Stemmen - Vispen Grendehus, Fredrikstad

Jeg har selv deltatt på en av Tor Arne’s Workshop, og dette må jeg bare dele med flest mulig andre. For jeg trodde egentlig at jeg var ganske ”ferdig” med mine utfordringer, men neida ved hjelp av gongen, pusten og stemmen kom det enda mer til overflaten som jeg fikk gitt slipp på. Og for en lettelse! Og ikke minst gleden jeg nå har funnet fram til inni meg og enda mer pågangsmot! Workshopen tar utgangspunkt i teorier og hans erfaringer fra Bioenergetisk Analyse og han henter inspirasjon fra sin bakgrunn som Yogalærer, Gongmester og Lydhealer. Han bruker gonger, syngeboller og andre instrumenter som en del av det utforskende arbeidet med å finne frem til strømmer av liv i egen kropp. Enkle kroppsøvelser hvor vi lytter til vår egen kropp gjennom pusten og stemmen. Øvelsene er rolige og kan passe for alle. Vi vil jobbe med kroppen på en måte slik at den finner trygghet gjennom øvelser som skaper grunning. Du vil i løpet av tiden vi er sammen få anledning til å utforske deg selv og din pust. Han vil oppfordre deg til å bruke stemmen din, slik at du kan få både utrykke deg og lære deg selv å kjenne i en dypere forstand. I løpet av workshopen vil Tor Arne forsøke å være tilstede på beste mulig måte for deg, seg selv og gruppen. – Og det har jeg selv fått erfare at han virkelig er! Når vi kommer sammen for å skape liv blir det ofte en vakker, dyp og gledelig reise. PRIS : Kr. 750 inkl. te/kaffe og lunsj (suppe/gryte) BEGRENSET ANTALL!! ** 4 plasser igjen *** BINDENDE PÅMELDING: rosemari.jacobsen@gmail.com eller sms til 93046070 VIPPS eller Konto 1503.09.47123 ARRANGØR: Tid for Balanse - Rose Mari Jacobsen Kursholder: Tor Arne Håve (f. 1964) Har siden 2006 holdt på med Bioenergetikk både som en del av egenutvikling og som en del av en utdanning innen Bioeregetisk analyse. Han er yoga og meditasjonslærer med spesiell interesse for lyd og stemmen. Han er praktiserende buddhist og har lang erfaring med meditasjon og meditative teknikker. Tor Arne Håve har en bred bakgrunn fra ledelse og kursing av mennesker. Han har utviklet gode evner til å lytte inn og skape resonans med andre personer og grupper. Han praktiserer yoga daglig og synger mantra og overtone sang. Han er opptatt av helhet og baserer sitt liv på prinsipper om ubetinget kjærlighet, glede, compassion og likeverd for alle levende vesener. HJERTELIG VELKOMMEN TIL EN INSPIRERENDE LØRDAG!