Back to All Events

Havnerotta presenterer: Juvie/Motorgirl! - Fjeldberg Marina


31 mars er det duket for storfint besøk fra Amerika! Da kommer nemlig ingen ringere enn Travis Ramin rilbake med sitt nye band Juvie! Selvsagt dreier det seg om party rock’n’roll med røtter i både garasjerock, pubrock og bubblegumpop og glamrock. Dvs alt som er gøy med rock’n’roll! Travis Ramin har en lang merittliste. Han var mannen bak band som Nikki Corvette & The Stingrays, Tina & The Total Babes, Nagg og The Short Fuses. Han var låtskriver og produsent for prosjekter som The Riff Randells, The American Foxes, Caroline & The Treats, Holly Beth Vincent, Candygirl, Sundaegirl og Motorgirl. Sistnevnte var et sterkt Suzi Quatro inspirert prosjekt som er med på denne Juvie-turneen. To band, for prisen av ett! Det KAN jo ikke bli annet enn fest! Juvie er et rampete rock’n’roll band, med Travis Ramin selv, i spissen... som trekker inspirasjon fra det meste han har drevet med tidligere. Dette er ikke rock’n’roll som har tatt mål av seg til å forandre verden på noe vis. Kun festglad rock’n’roll med eneste formål, å gjøre DIN helg til et betydelig morsommere sted å være! Fredag 31. mars, er det med andre ord bare å ta på seg danseskoa og ta seg en svingom på Havnerotta i Fredrikstad! cc 200.-