Back to All Events

YogaSuperSwing - Studio Shanti

Intro Yoga Super Swing 10:00 - 11:30 (6 ledige husker) Klart du kan :) Vi tar oss litt tid til å bli trygge i Swingen og lære den å kjenne. Vi utfordrer oss med å prøve nye ting og komme opp ned og kjenne på balansen. Workshop klasse 12:00 - 14:00 (5 ledige husker) (For dem som har deltatt på SuperSwing intro eller Kurs før) Yogaklasse i Super Swingen der vi jobber mye med core, balanse, styrke og koordinasjon. Etterhvert som vi blir tryggere og mer kjent med Swingen kan vi slippe oss mer løs og komme godt inn i flyten og Yogaen. YinYogaSuperSpa 15:00- 16:30 (4 ledige husker) (Du trenger ikke erfaring med SuperSwing for å delta) Den perfektie avsluttningen på en lang dag i SuperSwingen eller kom heng med. Vi skal roe helt ned og bruke Swigen til å støtte oss og finne dybde inn i gode stekker der vi får tid og anledning til å gi virkelig slipp. Yin Yoga bygger på Taoistisk tenkning og vi tilnærmer oss kroppen gjennom de fem elementene luft- vann- tre- ild- metall- jord. Terapi for kropp og sjel.