Back to All Events

Rockabilly-Dagen 2017 - Apotekerveien, Sellebakk

I anledning Fredrikstad 450 år reiser vi den 14. April tilbake til 50/60-tallet på Sellebakk med arrangementet Rockabilly-Dagen. UTSTILLING: Rockabilly Cars - Amcars - Bikers - Vans - Beste Bil reiser hjem med en premie på Kr. 10 000,- UNDERHOLDNING: Rock`n`Roll Show med Thoris Supergutt, Ansiktsmaling, Mini konserter med Backyard Drifters, Trylleshow med Antonio, Swingdans med Planke Swingen og utdeling av ballongfigurer til alle barn med Klovnen Ba-Ba. FRIMARKED: For både små og store. Frimarkedet for barn er gratis for alle som vil komme å selge sine ting. ALT PÅ DAGTID ER GRATIS FOR ALLE. ROCKABILLY - KONSERT På kvelden avsluttes det hele med konsert for et voksent publikum på Glomma Pub. Kr. 150,- ( Se mer info i eget innlegg i kulturkalenderen ). Eller sjekk ut FACEBOOK her:https://www.facebook.com/events/1909886199242887/