Back to All Events

Musikk fra livets begynnelse - St.Croix-huset

Syng og dans med barnet ditt I musikkgrupper for barn og voksne samles småbarnsforeldre og andre omsorgspersoner for å synge, danse og leke med musikk sammen med barna. De voksne blir minnet på sanger de en gang kunne, samtidig som de får lære nye sanger og leker de kan bruke sammen med barnet hjemme. Musikkgruppene passer for alle, enten man har musikalsk erfaring eller ikke. Alt foregår i en uformell atmosfære og uten krav til prestasjon. Den vakreste stemmen i verden Vi kommuniserer med barnet gjennom sang, rytme, bevegelse og lek helt fra livets begynnelse. Dette musikalske samværet skaper nærhet, trygghet og glede. For barnet er akkurat din stemme den vakreste i verden. Så syng med den stemmen du har, og bruk anger og musikk du selv liker. Da vil det musikalske samværet gi rom for meningsfulle øyeblikk og gode opplevelser for både liten g stor. Hvorfor delta i musikkgruppe? • dele musikkglede gjennom musikkaktiviteter • oppleve nært samspill og god kommunikasjon med barnet • bli kjent med sanger, rim og regler som passer for barn • stimulere barnets musikalske og generelle utvikling • få inspirasjon til å synge og danse med barnet hjemme • bli trygg på egen sangstemme og musikalitet • delta i sosialt fellesskap med barn og voksne Det er veldig hyggelig hvis deltakere vil bli værende på lekerommet eller i kafeen etter kurset for å bli bedre kjent! Arr: Kulturskolen i samarbeid med St.Croix