Back to All Events

Meg og kammeraten min - konsert for barn og familier - Gamlebyen Kulturhus

"Meg og kammeraten min lager landets mest fornøyelige barnemusikk"- Dagens Næringsliv Meg og kammeraten min er bandet foreldre og barn konkurrerer om å like, og består av Martin Hagfors og Erik Johannesen (Jaga Jazzist) som er kammeraten. Barna får høre to knallgode musikere fremføre glimrende låter, fortelle morsomme og absurde historier om alt fra kjærester på månen til virkelige hendelser fra Rotteplaneten. Meg og kammeraten er noe av det ypperste man kan høre fra en scene uansett alder og treffer et publikum fra 3 til 103 år. "En imponerende plate tvers gjennom, snadder for både store og små. Jeg kan ikke huske noen gang å ha hørt en så bred musikalsk plate for barn" - NRK P1

Later Event: April 3
Fredrikstad seniordans