Back to All Events

Musikkbrunch Fredrikstad og Mozartfestivalen 2017 - Fredrikstad bibliotek

Bli med på deler av generalprøven til åpningskonserten til Mozartfestivalen med Tine Thing Helset og Trondheimsolistene i Bibliotekets aula fredag 21.april kl.12. Vi gjentar suksessen fra Mozartfestivalen 2016 og inviterer byens seniorer til et møte med blant andre trompetisten Tine Thing Helseth og de fabelaktige Trondheimsolistene. Trondheimsolistene vant Spellemannprisen i kategori Klassisk for albumet Reflections og er nominert i tre kategorier i den amerikanske prisutdelingen Grammy Awards for samme albumet. Kr. 125,- per billett inkl. enkel servering. NB! Meget begrenset antall billetter til salgs. Dørene åpner kl. 11:30 - prøven starter kl. 12:00 med varighet til cirka kl.13:00- etterfulgt av servering i foaje. Velkommen til deg som er + 65 år!