Back to All Events

FBJs Lørdagskonsert - Havnelageret

KIND OF BLUE Kind Of Blue er et band fra Fredrikstad. Stilmessig ligger de litt i grenselandet mellom jazz og blues. Reportoaret består av melodiøse jazzlåter (bl.a. fra Nat King Cole Trio), noe ren blues og noe litt "jazza"blueslåter. Bandet har spilt sammen i nærmere 20 år. De har spilt mye i Fredrikstad og Sarpsborg, og er kanskje det bandet som har spilt mest på FBJ de siste 10 årene (?), men spiller også endel utenbys. På Kongsberg spiller de fast et sted et par ganger i året, bl.a. under jazzfestivalen. Andre steder bandet har opptrådd er Lillestrøm, Lørenskog, Moss, Halden, Porsgrunn og Drammen. Hos Tønsberg jazzklubb har bandet slått veldig godt an. Kind Of Blue har fått mye god respons på det de gjør. Musikken er melodiøs og lett å like, men forhåpentligvis ikke overfladisk. Gutta bestreber seg på å legge "sjel" i det de gjør. Besetning: Eirik Larsen, kontrabass Øystein Lindberg, piano Ronny Andreassen, trommer Jon Petter Hansen, vokal, munnspill og gitar