Back to All Events

Kjedsomhetens filosofi - Litteraturhuset Fredrikstad

Hva vil det egentlig si å kjede seg? Hva slags tilstand er kjedsomhet? Kan kjedsomhet fortelle oss noe vesentlig om de menneskelige eksistensvilkår? Professor i filosofi Lars Fr. H. Svendsen har analysert kjedsomhet og besvarer disse og andre spørsmål i årets første filosoficafé. Velkommen til en alt annet enn kjedelig kveld i selskap med en av Norges skarpeste filosofer. Lars Fr. H. Svendsen er professor i filosofi ved Universitetet i Bergen og prosjektleder i tankesmien Civita. Han har utgitt en rekke bøker i filosofiske emner og er født og oppvokst på Moss. Han har blant annet utgitt bøkene «Kjedsomhetens filosofi» (1999), «Kunst» (2000), «Ondskapens filosofi» (2001), «Mennesket, moralen og genene» (2001), «Hva er filosofi» (2003), «Mote» (2004), «Frykt» (2007), «Arbeidets filosofi» (2011), «Frihetens filosofi» (2013) og «Ensomhetens filosofi» (2015). Bøkene hans er oversatt til 27 språk. FOTO: Simen Kjellin Pris: 100,– Sal: Thygesen Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad http://litthusfred.no/events/kjedsomhetens-filosofi-2/ https://pay.ebillett.no/velg_antall.php?p_id=222&arrnr=2930