Back to All Events

Guren Hagen - Cafe Magenta

Cafe Magenta er åpen hele dagen fra kl 11.00 | Konserten starter kl 20.00

Vi har gleden av å invitere til konsert med Guren Hagen – en av Norges fremste visekunstnere! Han har et trofast pulikum – både på konserter og ved radioapparatene. Har du hørt på Nrk, har du hørt Guren. Han har til nå utgitt elleve album med viser som: Det store i det små, Hotell jord, Sammarsmårrå, Hjertet mitt og Vakre du. Guren har blandt annet fått Prøysenprisen for sitt arbeide. Han var også med på hyllestplaten til Vidar Sandbeck, Gull i fra grønne skoger, sammen med blant andre Vamp, Jan Eggum og Lillebjørn Nilsen. Guren har også etablert seg som låtskriver og tekstforfatter for andre artister som Ole Edvard Antonsen og Sissel Kyrkjebø.

Kort oppsummert - en glimrende og etterspurt visekunstner som tar sin første tur til Gamlebyen i Fredrikstad. Med Café Magentas historiske og intime lokaler som ramme, gleder vi oss stort til å ta i mot Guren!